JKC Media: ontwikkelt websites en webshops

Ben je op zoek naar professionele hulp bij het creëren van een WordPress-website of het opzetten van een WordPress-webshop? Bij JKC Media, een WordPress-internetbureau gevestigd in Eindhoven, staan we voor je klaar. Onze reputatie is gebaseerd op onze proactieve aanpak, focus op resultaten en persoonlijke benadering. Laat het ons weten als je vragen of opmerkingen hebt, zodat we direct voor je aan de slag kunnen gaan. Met onze diensten kun je moeiteloos en zonder zorgen een nieuwe website laten maken. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van effectieve, vindbare en gebruiksvriendelijke WordPress-websites en webshops.

WordPress-website laten maken

Het team van JKC Media heeft ruim vijf jaar ervaring in het maken van professionele websites met behulp van het WordPress Content Management Systeem (CMS). We zijn toegewijd aan het creëren van websites die voldoen aan jouw specifieke behoeften. Daarbij houden we rekening met marketingtechnieken, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en conversieoptimalisatie (CRO). Ons kantoor bevindt zich in het bruisende Strijp-S in de Brainport-regio van Eindhoven. Als WordPress-internetbureau zijn we actief in heel Nederland en kunnen we een nieuwe website voor je maken, ongeacht de complexiteit ervan. We zijn transparant over de kosten die gepaard gaan met het laten maken van een nieuwe website.

WordPress-webshop laten bouwen

Naast websites kun je ons ook inschakelen voor het bouwen van een professionele webshop. Als WordPress-internetbureau ontwikkelen we moderne en winstgevende webwinkels. We besteden aandacht aan automatisering, SEO en conversieoptimalisatie (CRO), zodat jouw webshop gemakkelijk gevonden wordt en goede resultaten behaalt.

Kosten voor huisstijlontwerp

De eerste indruk is cruciaal voor elk bedrijf. Een professionele huisstijl is daarom van groot belang. Bij JKC Media bieden we niet alleen webshops en websites aan, maar verzorgen we ook complete huisstijlontwerpen. Op onze website vind je informatie over de kosten voor een huisstijlontwerp.

Content schrijven voor je website

Een website moet uiteraard voorzien zijn van relevante en actuele content. Het schrijven van content voor websites behoort ook tot onze diensten. Als je hoogwaardige SEO-content nodig hebt voor je website, kun je bij ons terecht. We schrijven verschillende soorten content, waaronder webteksten, blogs en contentkalenders voor sociale media. Onze focus ligt op SEO, zodat de content echt waardevol is voor jouw bedrijf. Laat ons weten als je hulp nodig hebt bij het schrijven van teksten voor je website en wij zorgen ervoor. Daarnaast voeren we ook volledige SEO-campagnes uit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven