JKC Media: websiteontwikkeling

Overweeg je een website te laten ontwikkelen? JKC Media is het ideale internetbureau voor diverse weboplossingen: het creëren van WordPress-websites. Onze inzet voor nauwkeurig werk, gecombineerd met een no-nonsense mentaliteit, leidt tot websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn maar ook rendabel voor je bedrijf.

Onze diensten omvatten het ontwikkelen van zakelijke websites, op maat gemaakte oplossingen, professionele ontwerpen en eenvoudige webpagina’s. Of je nu een gloednieuwe website wilt laten maken of je bestaande site wilt upgraden, JKC Media staat voor je klaar. We begrijpen dat elke onderneming uniek is, daarom nemen we de tijd om jouw bedrijf te begrijpen alvorens aan de ontwikkeling te beginnen.

Bij het laten maken van een WordPress-website bieden wij een allesomvattend pakket aan. We integreren doelgericht en effectief webdesign met WordPress, waarbij we rekening houden met essentiële marketingtechnieken zoals SEO en conversieoptimalisatie (CRO). Ons kantoor is gevestigd in het bruisende Eindhoven Strijp-S, midden in de innovatieve Brainport-regio.

Kosten website laten maken

Wat betreft de kosten voor het ontwikkelen van een bedrijfswebsite, variëren deze op basis van jouw specifieke behoeften. Ons starterspakket begint bij €2795,- excl. BTW, maar voor een nauwkeurige offerte is een persoonlijk gesprek van essentieel belang. JKC Media hanteert een vast projecttarief, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Onze WordPress-websites zijn gemakkelijk te beheren, geoptimaliseerd voor Google en gericht op conversie. We streven ernaar om je website binnen een redelijke termijn live te hebben, afhankelijk van jouw specifieke wensen en functionaliteiten. Hoewel ons kantoor in Eindhoven is gevestigd, bedienen we klanten door heel Nederland.

Wil je jouw bedrijf online laten groeien met een nieuwe website? Neem snel en vrijblijvend contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte. Bij JKC Media beschouwen we jouw website als ons belangrijkste project en streven ernaar om van jouw online aanwezigheid een succes te maken. Ontdek de kracht van WordPress en laat ons je helpen om jouw positie op het internet te versterken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven