De ventilatieroosters van Lucht & Ventilatie

Bij Lucht & Ventilatie bent u aan het juiste adres voor al uw ventilatieroosterbehoeften. Ons uitgebreide assortiment biedt een scala aan ventilatieroosters die van essentieel belang zijn voor zowel ventilatiesystemen als natuurlijke ventilatie, waarmee u de luchttoevoer en -afvoer van ventilatielucht effectief kunt beheren. Deze roosters zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en modellen, geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Voorbeelden van beschikbare opties zijn gevelroosters, nozzles, plafondroosters en kanaalroosters.

De verschillende roosters van Lucht & Ventilatie

Onze gevelroosters zijn ontworpen om een soepele luchtstroom van binnen naar buiten en vice versa mogelijk te maken. Ze worden geplaatst op buitenmuren en zijn stevig genoeg om diverse weersomstandigheden te weerstaan. Veel van deze roosters zijn uitgerust met insectengaas om ongewenste insecten buiten te houden. Ze zijn geschikt voor het afvoeren van lucht bij toepassingen zoals afzuigkappen, gaskachels of drogers, en kunnen tevens worden gebruikt voor externe luchttoevoer bij hout- of pelletkachels.

Voor binnengebruik biedt Lucht & Ventilatie plafondroosters als een alternatieve optie. Afhankelijk van specifieke behoeften kunt u kiezen tussen toevoer of afvoer, en daarbij de gewenste vorm van het rooster (vierkant of rond). Deze plafondroosters maken het mogelijk om lucht met verschillende temperaturen toe te voeren, waardoor ze geschikt zijn voor zowel koeling als verwarming van ruimtes. Speciaal ontworpen voor panden met platen voor systeemplafonds, zijn er plafondroosters beschikbaar inclusief bijbehorende lichtgewicht geïsoleerde plenumbox voor een optimale luchtverdeling voor systeemplafonds.

Onze kanaalroosters zijn specifiek ontworpen voor ronde ventilatiekanalen, zoals spirobuizen. Een voorbeeld uit ons assortiment is de KRR-kanaalrooster, voorzien van horizontale lamellen die handmatig verstelbaar zijn om de luchtrichting aan te passen. Met een speciale hoeveelheidsregelaar kunt u bovendien nauwkeurig de luchthoeveelheid instellen, waardoor het rooster flexibel aangepast kan worden aan uw specifieke ventilatiebehoeften.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven