Een afvalcontainer voor elk soort afval

MDK Containers maakt het gemakkelijk om verschillende soorten afval te verwijderen door het verhuren van afvalcontainers. Of u nu bezig bent met een verbouwing, tuinonderhoud of het opruimen van uw woning, wij hebben de juiste container die aansluit op uw behoeften. Het proces is eenvoudig en efficiënt: kies de gewenste afvalcategorie en selecteer de passende containermaat op onze website. Met een divers assortiment aan containers zorgen wij er bovendien voor dat volle containers op tijd worden opgehaald.

  • Voor bouw- en sloopafval bieden wij containers aan waarin grofvuil, puin, gips, hout, metalen, papier/karton, plastics en huisraad mogen worden gedeponeerd. Niet-toegestane items zijn onder andere golfplaten, dakleer, organisch afval en matrassen.
  • Schoon puincontainers zijn geschikt voor betonpuin, wand- en vloertegels, stenen of dakpannen, maar niet voor asfalt, schoorsteenpuin, hout, plastic, papier en bedrijfsafval.
  • Houtcontainers zijn bedoeld voor geperst hout, hardhout, geverfd hout en deuren of kozijnen zonder glas en aluminium.
  • Tuinhoutcontainers accepteren geperst hout, hardhout, geverfd hout, deuren en kozijnen, maar niet boomstammen, geïmpregneerde houtsoorten, aangerot hout of bedrijfsafvalstoffen.
  • Voor tuin- en plantsoenafvalcontainers zijn blad, boomstammen, stobben, planten en snoeihout toegestaan, maar niet groente- en fruitafval, puin, bewerkt hout en meer.
  • Schoongrondcontainers zijn geschikt voor zand, aarde, grond, klei en kort gemaaide graszoden, maar niet voor vervuilde grond, bedrijfsafval en gevaarlijk afval.
  • Dakafvalcontainers (gemengd) accepteren grofvuil, puin, gips, hout, metalen en huisraad, maar niet golfplaten, dakleer, bitumen, dakring met aanklevend materiaal en grond/veegvuil.
  • Huisraad/grofvuilcontainers zijn geschikt voor huisraad, grofvuil, beton, hout, plastic en kunststoffen, maar niet voor golfplaten, organisch afval, poetslappen, witgoed/bruingoed en matrassen.

Let op dat sommige items absoluut niet in de containers mogen, zoals koel- en vrieskasten vanwege de aanwezigheid van chemische vloeistoffen, accu’s vanwege irriterende stoffen, en rubberen autobanden zijn eveneens niet toegestaan. MDK Containers maakt het eenvoudig om op een verantwoorde manier met uw afval om te gaan, met duidelijke richtlijnen voor wat wel en niet in onze containers hoort.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven