Proton Group: dé vertrouwde partner voor technische carrières en werkgevers

Ben jij een ervaren lasser, mechanisch monteur, of elektromonteur en zoek je boeiende kansen in de technische sector? Of ben je als werkgever op zoek naar gekwalificeerd personeel in de techniek? Proton Group, het vooraanstaande uitzendbureau in de techniek, staat voor je klaar. Met meer dan twintig jaar ervaring hebben wij ons gespecialiseerd in het verbinden van technisch personeel met vooraanstaande bedrijven in Brabant, Limburg, Zuid-Holland en andere regio’s.

Technisch uitzendbureau

Als uitzendbureau in de techniek, met speciale aandacht voor elektrotechniek, fungeren wij als de schakel tussen bekwaam vakpersoneel en werkgevers. Onze techniek vacatures bieden uitdagende mogelijkheden in regio’s zoals Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Maastricht, Geleen en Rotterdam, zowel voor vaste medewerkers als ZZP’ers. We nodigen je van harte uit om deel uit te maken van ons dynamische Proton-team, ongeacht of je een lasser, mechanisch monteur, elektromonteur of een andere technische professional bent.

Wat maakt Proton Group bijzonder? We zijn niet slechts een uitzendbureau; we vormen een team van gedreven professionals, bestaande uit werkgevers en collega’s in de techniek. Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen we jou als werkzoekende of werkgever op maat begeleiden, met aandacht voor jouw specifieke behoeften.

Voor werkgevers

Ben je als werkgever op zoek naar technisch personeel voor functies in de installatietechniek, machinebouw of elektrotechniek? Proton Group staat voor je klaar om snel en effectief de ideale kandidaat voor jouw bedrijf te vinden. Vul eenvoudig het formulier in op onze website, en wij gaan als bemiddelaar voor jou aan de slag, of je nu een vaste medewerker of een ZZP’er nodig hebt.

Voor werkzoekenden

Wil je jouw technische vaardigheden inzetten bij gerespecteerde bedrijven? Ontdek onze actuele vacatures voor werken in de techniek in jouw regio, waaronder Eindhoven, en zet de eerste stap naar een nieuwe uitdaging als loodgieter, lasser, elektromonteur, en meer.

Proton Group: samen brengen we succesvol technisch talent en werkgevers bij elkaar. Sluit je aan bij ons team, bekijk onze vacatures en draag bij aan de toekomst van de techniek!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven