Kanaalstukken rond bestellen bij Lucht & Ventilatie

Bij Lucht & Ventilatie presenteren we een gevarieerde selectie van hulpstukken speciaal ontworpen voor ronde kanalen, om ervoor te zorgen dat uw ventilatiesysteem optimaal functioneert. De spiraalbuizen, ook bekend als spirobuizen, vormen de kern van ons aanbod en garanderen een soepele en efficiënte luchtstroom, wat van essentieel belang is voor een goed werkend systeem.

Eenvoudig verbinden en beschermen

Onze koppelstukken maken het eenvoudig om buizen en hulpstukken met elkaar te verbinden, terwijl ze tevens zorgen voor een stevige verbinding tussen de uiteinden van de buizen. Bovendien bieden we diverse deksels om buizen af te sluiten en te beschermen tegen externe invloeden, die perfect passen op onze spiraalbuizen.

Bescherming tegen regen

Naast verbindingshulpstukken bieden we oplossingen om regeninslag te voorkomen. Onze stormkragen bieden effectieve bescherming tegen regen bij dakdoorvoeren. Dakkappen/regenkappen en deflectorkappen zorgen ervoor dat regenwater buiten het kanaal blijft en veilig wordt afgevoerd. Onze dakdoorvoeren zijn speciaal ontworpen om een waterdichte afdichting op platte daken te bieden, waardoor ze ideaal zijn voor ventilatie- en rookkanalen.

Functionele en duurzame oplossingen

Voor het verbinden van kanalen en hulpstukken bieden we diverse oplossingen. Zadelstukken maken het mogelijk om buizen aan muren of plafonds te bevestigen, terwijl verloopstukken een naadloze overgang creëren tussen buizen met verschillende diameters. T-stukken, broekstukken en bochten bieden flexibiliteit bij het leiden van kanalen in verschillende richtingen.

Bij Lucht & Ventilatie vindt u hoogwaardige, functionele en duurzame producten die geschikt zijn voor zowel professionele installateurs als doe-het-zelvers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven