Verken je kansen in de machinebouw bij Proton Group

Ben jij een geboren machinebouwer? Droom je ervan om je vaardigheden toe te passen in de wereld van assemblage? Proton Group nodigt je van harte uit om deel uit te maken van ons team. Hier bieden we een breed scala aan uitdagende mogelijkheden binnen de machinebouw, van technisch assemblagewerk tot machinebediening en CNC-operaties.

Een breed spectrum aan kansen in machinebouw

Of je nu op zoek bent naar een functie als technisch assemblagemedewerker, monteur, CNC-specialist of paneelbouwer, bij Proton Group hebben we diverse vacatures beschikbaar. Als je bekwaam bent in het oplossen van storingen of als technische projecten jouw passie zijn, dan ben jij een waardevolle aanwinst voor ons team.

Geworteld in Eindhoven, actief door heel Nederland

Hoewel ons hoofdkantoor in Eindhoven gevestigd is, strekken onze projecten zich uit over heel Nederland. We zijn een team van vakmensen die streven naar hoogwaardige technische oplossingen. Of het nu gaat om assemblagewerkzaamheden of andere technische uitdagingen, wij staan paraat om topkwaliteit te leveren.

Ambitieus in assemblage

Ben jij een technische professional die graag de handen uit de mouwen steekt? Bij Proton Group brengen we je in contact met bedrijven die perfect bij jouw expertise passen. Of je nu ervaring hebt in assemblagewerk, technisch tekenen of machinebediening, wij vinden gegarandeerd de juiste match voor jou.

Specialist in technische dienstverlening

Als vooraanstaand technisch uitzendbureau begrijpen we de technische sector als geen ander. Proton Assembly en Proton Engineering hebben een solide reputatie opgebouwd en zijn gecertificeerd volgens de hoogste standaarden. Of je nu een CNC-operator of een CNC-kanter bent, wij hebben dé perfecte machinebouwvacature voor jou.

Kortom, als je een uitdagende carrière in de machinebouw ambieert, dan is Proton Group jouw ideale partner. Wij staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap van jouw technische loopbaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven