Zo laten wij bij JKC Media een nieuwe website maken

Bij JKC Media zetten we sterk in op een persoonlijke aanpak en streven we naar perfectie in elk project. Onze werkwijze is gebaseerd op transparantie, open communicatie en het leveren van hoogwaardige resultaten die aansluiten bij de behoeften en doelen van onze klanten. Vanaf het eerste contactmoment tot de oplevering van het eindproduct, staan we klaar om te luisteren, advies te geven en samen te werken aan een website of webshop die niet alleen indruk maakt, maar ook echt resultaat oplevert. Creativiteit, betrouwbaarheid en efficiƫntie staan hierbij centraal, zodat elk project succesvol wordt afgerond.

1. Eerste kennismaking

Als je besluit dat het tijd is voor een nieuwe website, ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact op via telefoon, e-mail of zelfs per postduif, als dat je voorkeur heeft. Tijdens een vrijblijvend telefoongesprek bespreken we je wensen en geven we direct een kostenindicatie. Geen verrassingen, alleen duidelijkheid.

2. Persoonlijk overleg

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en komen daarom graag bij je langs. We luisteren naar je wensen en delen onze expertise. Op basis hiervan stellen we een op maat gemaakte offerte op en brainstormen we vrijblijvend over jouw concept en bedrijf. Onze samenwerking is gebaseerd op een diepgaand begrip van jouw bedrijf en onze expertise als WordPress internetbureau.

3. Offerte op maat

Na ons persoonlijke gesprek ontvang je een vrijblijvende offerte. Hierin staan al je wensen en doelen, de technische eisen, onze aanpak en uiteraard de kosten voor het ontwikkelen van je website of webshop. Zo weet je precies waar je aan toe bent voordat we beginnen.

4. Start van het project

Voordat we beginnen met het bouwen van je website, voeren we een grondig SEO-onderzoek uit. Hiermee identificeren we de juiste zoekwoorden en zorgen we ervoor dat je website beter vindbaar is in zoekmachines. Binnen twee weken presenteren we een functioneel ontwerp waarop je feedback kunt geven.

5. Optimalisatie en lancering

We blijven aanpassingen maken totdat je volledig tevreden bent. Pas daarna gaan we live. We controleren alles zorgvuldig en zorgen ervoor dat je website perfect werkt in alle moderne browsers en goed vindbaar is in zoekmachines.

6. Nazorg en ondersteuning

Een website is nooit echt ‘af’. Daarom bieden we drie maanden gratis service en onderhoud na de lancering. We verzorgen back-ups, updates en zijn altijd beschikbaar om je vragen te beantwoorden. Bovendien bieden we optionele onderhoudscontracten aan voor verdere optimalisatie en SEO-campagnes om je website nog beter vindbaar te maken.

Bij JKC Media streven we naar een langdurige samenwerking gebaseerd op transparantie, kwaliteit en jouw tevredenheid.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven