Ben jij als lasser op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ontdek vacatures en werkaanbod bij Proton Group

Bij Proton Group, een vooraanstaand technisch uitzendbureau, hebben we een divers aanbod aan boeiende lasser vacatures. Of je nu een allround lasser bent of je specialiseert als Mig Mag lasser, wij hebben de perfecte baan voor jou. Denk aan vacatures voor lassers in Eindhoven en andere steden. Onze vacatures bieden uitstekende salarissen en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wacht niet langer en solliciteer vandaag nog op een van onze openstaande functies!

Wat doet een lasser?

Lassen is meer dan alleen het samensmelten van metaal. Een lasser bespreekt de werkzaamheden met leidinggevenden, kiest de benodigde materialen en gereedschappen, en stelt deze nauwkeurig af. Dit alles gebeurt met aandacht voor milieu-, veiligheids- en kwaliteitsnormen. Herken jij jezelf hierin? Dan horen we graag van je!

Lasser vacatures: vind jouw ideale match

Is lassen jouw passie? Zoek niet verder en bekijk onze openstaande vacatures. Wij zoeken onder andere Mig Mag lassers met aantoonbare ervaring. Kun jij goed overweg met een lasbril en lasmal? Dan hebben wij verschillende vacatures die bij jou passen. Op onze website vind je gedetailleerde informatie over de functies, de verdiensten en de eisen. Als onderdeel van Proton Group profiteer je van voordelen zoals een aantrekkelijk salaris en een goede pensioenregeling.

Opdrachten voor zzp-lassers

Ben je een zelfstandige lasser? Ook dan ben je bij Proton Group aan het juiste adres. We hebben een uitgebreid aanbod aan zzp-opdrachten voor lassers, zodat je kunt werken aan projecten die bij jouw specialisatie passen. Of je nu een opdracht zoekt als Mig Mag lasser of een andere specialisatie hebt, bij ons vind je de juiste klus. Bekijk het zzp-aanbod voor lassers gezocht op onze website en reageer op de opdrachten die jou aanspreken.

Vacatures in Eindhoven en daarbuiten

Met kantoren in Eindhoven, Urmond en Zoetermeer fungeren wij als de schakel tussen werkgevers en werknemers in de technische sector. Onze lasser vacatures variëren van lasser tot constructiebankwerker en Mig Mag lasser. Of je nu in de regio Eindhoven wilt werken, of elders, wij hebben de juiste mogelijkheden voor jou.

Technisch detacheringsbureau

Bij Proton Group brengen we al meer dan twintig jaar de juiste mensen naar de juiste plek. Als jong en dynamisch bedrijf detacheren wij met veel energie technisch personeel door heel Nederland. Wij verbinden werkgevers en werknemers op een transparante en eerlijke manier, wat resulteert in de beste match voor iedereen. Bekijk snel al onze lasser vacatures en vind jouw volgende uitdaging!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven